Етър Велико Търново

Росен Кирилов е новият старши треньор на Етър!

Росен Кирилов е новият старши треньор на „Етър“, съобщи членът на клубната управа Александър Нанков. Росен Кирилов заменя на поста Красимир Балъков, който стана селекционер на националния отбор. Предварителните планове бяха негов наследник да бъде Станислав Генчев, но той е получил оферта да стане помощник на Стойчо Стоев в шампиона „Лудогорец“, която е приел.

„Очевидно Велико Търново е трамплин за българските треньори и футболисти, което показва начина на работа при нас. Пожелаваме успех на Станислав Генчев в „Лудогорец“, той е много коректен човек и винаги ще си остане един от нас!“, заяви членът на Управителния съвет на „Етър“ Александър Нанков.

На 11 юни, вторник, от 10:30 ч. на стадион „Ивайло“ ще бъде дадена пресконференция, на която освен клубното ръководство, ще присъства и Станислав Генчев и ще бъде представен официално новият старши треньор на „Етър“ Росен Кирилов. Допреди няколко дни Росен Кирилов бе старши треньор на „Витоша“ (Бистрица).

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK