Черноморец

Иван Цветанов започва работа в родния Черноморец

Доскорошният директор на школата на Ботев (Пловдив) Иван Цветанов започва работа в родния си клуб Черноморец (Бургас) на сходна позиция. Цветанов ще помага на академията на "акулите" на абсолютно доброволни начала, но това не означава, че няма да се влага на 100%. Известният с прякора Трите хикса специалист ще бъде методист в школата и ще работи за вдигането на нивото на талантите в Черноморец, като вече е подготвил нова система за работа. 

Черноморец завърши на 4-о място в Югоизточна Трета лига през изминалия сезон, но философията на клуба е да залага изключително на местни кадри и на продукти на школата си. Това ще продължи и занапред, а Цветанов трябва да помогне за доближаването на юношите до мъжкия футбол. Преди години Цветанов е работил и като старши треньор на мъжкия отбор на акулите.

В същото време най-малките таланти на "акулите" продължават с чудесното си представяне. Родените през 2007 година завършиха на 5-о място на турнира "Данониада" в София, след като победиха с 2:1 Славия, поделиха точките при 1:1 с ЦСКА-София и накрая отстъпиха с 1:3 на Дунав. Година по-малките от набор 2008 спечелиха турнира за Купа Флагман в Созопол след 6:1 над Звездичка на финала. Набор 2010 пък останаха на 2-о място в Обзор, като паднаха на финала с 0:2 от Стал Буча (Киев).

Снимка: botevplovdiv.bg

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK