Хебър започва подготовка в сряда

Тази сряда, 12 юни, от 18:00 часа отборът на Хебър за сезон 2018/2019 на Втора Професионална лига ще се събере на тренировъчната базата на клуба за първата си официална тренировка! На “зелените” им предстои едномесечна предсезонна подготовката, която включва два лагера – във Велинград и Банско. 

 

 

Също в сряда, от 11:30 часа, в Амфитеатралната зала на Национална футболна база “Бояна” ще бъде изтеглен жребият за новата кампания в професионалния ни футбол, съответно Първа и Втора лига. Церемонията ще бъде предшествана от награждаване на отличниците през последния сезон в елитните юношески групи до 15, до 17 и до 19 години. На същото място ще бъде и представянето на официалната топка за новото първенство.

 

 

 

 

За четвърта поредна година ще продължи успешното сътрудничество между БФС, Спортното министерство и тотализатора, което по традиция ще бъде подчертано чрез подсигуряването на футболни топки за отборите от Първа и Втора професионална лига. През новия сезон елитните състави у нас ще играят с истински футболен шедьовър – Adidas Conext 19, вдъхновена от топката Tricolore, с която Франция стигна до световната титла през 1998 година. Топките за отборите от Първа лига са осигурени със средства на БСТ. Клубовете от Втора лига ще се радват на достойнствата на топката Nike Merlin, благодарение на помощта от страна на БФС.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK