България

Венци за националите: Срам е слаба дума! Мишки отвсякъде

Членът на Изпълкома на БФС Венцеслав Стефанов коментира загубата на националите от Косово с резултат 2:3.

 

„Срам е слаба дума. Лошото е, че не мога да намеря такава, която да опише състоянието на националния ни отбор. Такова чудо не е било – само след четири мача ние сме тотално аут от играта. А тепърва ни предстоят двубои с Англия. Напълно съм съгласен с това, което каза снощи Йордан Лечков. Той е прав. Много е прав. Защо да се търси вината в БФС, питам аз. Играчите имат всички условия. Премии са им обещани. Тренират като царе в база за чудо и приказ. Там все едно са в дворец. Но на терена няма царе, няма лъвове. Наричат ни лъвове, ама ние сме си мишки отвсякъде. Ама даже и такива не сме“, каза Венци Стефанов пред „Блиц“.

 

 

„Казваше Краси, че сме в играта. Е, сега сме извън нея. Далеч, далеч. На светлинни години. Персонално, ако ги подкарам националите, свят ще им се извие. Защото всички носят вина – от първия до последния на терена. Бих похвалил единствено Кристиан Димитров. Сбърка момчето в Прага, не игра добре. Беше му дебют, притесняваше се. Снощи се представи на ниво, не само заради гола. Представи се най-добре в защита. Останалите – трагедия. За националите този мач сякаш беше протоколен. Бързаха да го изиграят, за да хукнат по морета и планини. Така не става, така не може. Това е България“, добави шефът на „белите“.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK