Пирин Благоевград

Пирин обяви партньорство с "Емирейтс Уелт"

Пирин (Бл) обяви рекламно партньорство с мощна компания от Обединените арабски емирства. Световноизвестният инвестиционен посредник "Eмирейтс Уелт" и футболният клуб подписаха договор за реклама. Договорът е с едногодишен срок, но е първата стъпка към едно по-добро бъдеще за "орлетата". Партньорската и делова перспектива за любимия на цяла Югозападна България тим е много сериозна, като тепърва ще става достояние на спортната и футболна общественост в региона и държавата, се казва на официалната страница на клуба.

 


Водеща фигура в състоялото се партньорство е Ива Уорън, родом от Благоевград, наследствен привърженик на "орлетата", дъщеря на бившия състезател на Пирин Димитър Дацев. Клубът и Община Благоевград приветстват "Емирейтс Уелт" и пожелават много бъдещи радости, победи и успехи в предстоящото първенство на Втора Лига. 

 


В същото време "орлетата" допълват, че отборът получава лиценз за професионалния футбол за сезон 2019/2020 година. Документът ще бъде получен днес в София, когато в 11:30 ще се тегли жребият за професионалните Първа и Втора лига.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK