Берое

В Берое преговарят за нападател и халф

Търсим и водим преговори за централен нападател и офанзивен халф, както и вратар, но не на всяка цена“, каза спортният директор на заралии Валентин Грудев. Той разкри, че са водени преговори с двама за поста, но те се притеснявали от конкуренцията на Душан Перниш. „Имаме юноша с перфектни данни и ако не намерим човек, може да останем с наши юноши, втори и трети вратар. Разглеждаме имената на чужденци“, коментира Грудев. На този етап чужденците не бързали да подписват, защото чакат по-добри оферти.

 

„Има интерес към двама футболисти на Берое. Ако пристигнат добри оферти, ще се разделим с някои от играчите. Това е един пазар, не е приятно за треньорите“, добави директорът.

 

Той разкри, че от Ботев Враца са отказали проверка на тима. „Задачата на ръководството е да се класираме за Лига Европа, но ще е трудно предвид амбициите на Лудогорец, Левски и ЦСКА. Ние имаме желанието и мотивацията да се преборим. Имахме мини кризи през миналия сезон, но завършихме сезона по най-добрия начин. Видя се, че можем да играем срещу лидерите без помощ, не като грандовете, които получават помощ“, каза още Валентин Грудев.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK