Локомотив (ГО)

Десет под прикритие почнаха с Локо (ГО)

Локомотив“ (ГО) се събра за първа тренировка, но официално новите имена в ще станат известни на 17 юни (б.р. понеделник).

 

Отборът бе напуснат от Тони Иванов, Иван Колев, Евгени Александров, Иван Пенев, Красен Трифонов, Мартин Николов и Христиан Славов.

 

В първото занимание взеха участие 15 момчета от миналото първенство и десет нови, но .железничарите“ пазят в тайна имената им.

 

Тренировките ще се провеждат в град Долна Оряховица, а футболистите ще преминат медицински тестове на 13 и 14, а първата проверка ще е срещу елитния ЦСКА на 18 юни в Тетевен. „Железничарите“ са договорили седем контроли: на 26 юни с Дунав (Русе) в Горна Оряховица или Трявна, на 29 юни срещу Ботев (Гълъбово) в Мъглиж, 3 юли с Литекс“ в Ловеч ' или Горна Оряховица, на 6 юли със Спартак (Плевен) в Горна Оряховица. Следват два мача с Лудогорец II — на 11 юли у дома и на 14 юли в Разград. В края на месеца момчетата на Красимир Мечев заминават на лагер в град Елена за десет дни.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK