Локомотив София

Иван Василев: Не намерих глупак за акциите на Локо (Сф)

„Щях да прехвърля акциите, но не намерих такъв глупак като нас. Най-лесно е да пием и да пишем по фейсбук", отсече собственикът на Локо (Сф) Иван Василев на пресконференция вчера, „Феновете? Аз съм дълбоко обиден и винаги ще си остана обиден. Всичко в клуба е направено от нас, не от Светия синод. С никого не съм се карал или да съм обидил, за да има такова отношение. Това не е от този сезон, а от миналия. Нека да продължат да правят тези неща“, каза още той. „Гледаме две години напред. Да видим нещата как ще се случат. Дано да постигаме успехи“, добави Василев.

 

 

 

“Искам да направим добър отбор. Основата е тук, но трансферният пазар е до септември. За голямата ни цел ни трябва силен отбор. Искам всички в клуба да постигаме добри резултати.С всяка години Втора лига става все по-силна. ЦСКА показва развитие, тук е и Септември. както и Монтана", заяви пък тре-ньорът Младен Додич.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK