Дунав

Дунав задържа капитана си Марто Ковачев, но все още чака отговор от Иса

Капитанът на Дунав Рс Мартин Ковачев остава и през следващия сезон. Неговият контракт изтичаше, но според информация на „Тема Спорт“ в края на работната седмица той е парафирал нов. Така централният защитник ще продължи да е основна фигура в Дунав, за който има над 120 шампионатни участия. Ковачев се завърна за трети престой в Русе в началото на 2018 г.

Дунав чака отговор от нападателя Исмаил Иса. Националът има предложение от клуба, но не бърза с решението къде да продължи кариерата си. На този етап Иса се е разбрал да се присъедини към отбора за лагера в Трявна, който стартира в понеделник. Това обаче не означава, че ще остане.

„Където и да отиде Иса, ние ще сме му благодарни. Той направи изключително много за Дунав през последните два сезона. Разбира се, ако остане, ще съм изключително радостен. Но сами разбирате, че той е качествен футболист, който е на такава възраст, че сега трябва да печели пари. Много искам да остане, но ще уважим всяко негово решение“, коментира треньорът на Дунав Людмил Киров пред „Тема Спорт“.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK