ПСЖ

От ПСЖ са готови да се разделят с Неймар

Според авторитетното френско издание "L'Equipe" от ръководството на ПСЖ са готови да се разделят със суперзвездата на тима Неймар. 

 

Бразилецът също е изявил желание да напусне френския тим. 

 

Според информациите президентът на парижани Насер Ал-Келаифи е заявил, че иска да се отърве от футболистите със "звездно държание". 

 

"Играчите ще трябва да поемат повече отговорности от преди. Трябва да работят повече. Те не са тук да се забавляват. Ако не са съгласни, вратата е отворена. Не искам да виждам "звездно поведение" повече", коментира самият Ал-Келаифи. 

 

Интерес към Неймар има от страна на Барселона, но неговата цена е около 140 млн. евро и не е ясно дали "каталунците" са готови да платят такава голяма сума. 

 

Другата причина за разрива в отношенията между Неймар и ПСЖ е неговият конфликт с Мбапе. Френскяит национал не е доволен, че прибира значително по-малка заплата от Неймар, а от ръководството на парижани искат да задържат Мбапе на всяка цена и са готови да жертват бразилеца. 

 

Неймар се забърка и в куп скандали в последните месеци, а и от трансфера си в ПСЖ е преследван от редица тежки контузии, което е спомогнало за решението на ръководството. 

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK