ЦСКА

ЦСКА-София намали драстично цените на абонаментните карти за сезон 2019/20

Ръководството на ЦСКА-София пусна абонаментните карти за новия сезон. Абонамент за сектор "Г" струва 85 лева, за сектор "А" - 175 лв., а за сектор "В" - 115 лева. Цените са значително по-ниски в сравнение с миналия сезон, когато бяха 290 лв. за сектор "А", 180 лв. за сектор "В" и 90 лева за сектор "Г".

 

 

 

Ето какво пишат червените на своя официален сайт относно кампанията за сезон 2019/20:

"Армейци,

абонаментните карти за сезон 2019/20 година вече са в продажба. Привържениците ще могат да си ги закупят от офиса на администрацията на "Армията" всеки делничен ден от 09:00 до 17:00 часа, като пластиките ще се издават на място. За секторите "В" и "Г" карти ще се продават и онлайн в сайта на нашия партньор БестТикетс. 

Цените на картите са както следва:


- Сектор А - 175 лева
- Сектор В - 115 лева

- Сектор Г - 85 лева
- ВИП ложа - 2000 лева

- Паркомясто - 400 лева


Картите ще важат за домакинските мачове на ЦСКА на "Армията" и Националния стадион в Първа лига и турнира за Купата на България.

Картодържателите ще имат запазено място и 10% отстъпка от билетите на всички домакински мачове в Лига Европа. 

Феновете, които ще си закупят абонаментна карта за четвърти пореден сезон, ще получат 10% отстъпка от цената. За да се възползват от нея, те трябва да предоставят картите от последните три сезона в администрацията. 

Продължава продажбата на семейни карти за сектор "В". При удостоверяване на роднинска връзка, за първата закупена карта ще се заплаща цялата сума, при втора закупена карта, фенът ще получи 25% отстъпка, а при трета карта за член на семейството за сектор "В" ще трябва да бъдат платени само 50% от стойността на абонаментната карта. Карти с отстъпки ще се продават само на място в администрацията.

Хора с инвалидност над 49% получават 20% отстъпка от билета за всяко едно домакинство на отбора във всички турнири. За използването на отстъпката се предоставя решение на ТЕЛК.

Всеки месец картодържателите ще участват в специални томболи на нашият генерален спонсор А1 с много и различни награди."

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK