Пирин Благоевград

Вижте новия треньор на Пирин (Бл)

Благовеградският Пирин стартира подготовката с 22 играчи и треньорска рокада. Иван Стойчев дойде да се сбогува с футболистите, след като се разбра, че ръководството няма да му предложи нов договор. Дофтора видимо бе разочарован от тази развръзка. Той ще бъде заменен от Иво Тренчев. Очаква се до ден-два преговорите с Тренчев да приключат.

Първите две нови попълнения са Руслан Иванов, който се завръща в Благоевград от Хебър, както и 22-годишният украинец Владимир Грачов. Последният е кадър на Шахтьор (Донецк). Пирин си прибра и юношите Кирил Ангелов, Денис Ангелов, Виктор Ергин, както и Станислав Маламов. Утре към „орлетата“ ще се присъедини колумбиецът Хуан Пабло.

Отец Антон Шавупев отслужи традиционния водосвет за здраве и благополучие. На тренировката се появи и Ива Дацева – Уорън, която е представител на спонсора „Емирейтс Уелт“.

„Първоначалното ни партньорство се изразява в рекламен договор за 1 година. Нашето желание е той да прерасне в три, пет и дори десет годишен план за сътрудничество. В началото на септември ще обявим параметрите. Сега най-важното за нас ще бъде стабилизирането на клуба. Рано е да говорим за завръщане в елита. Ангажиментът ни е дългосрочен. Наблюдаваме Пирин от 3 години. Решихме, че сега е моментът да започнем работа с клуба. Трябва да гледаме към бъдещето. Ще имаме специален финансов ангажимент към школата, тя е изключително важна“, коментира Ива Дацева-Уорън.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK