Перун (Кресна)

Перун подписа с треньор и таланти от Пирин (Бл)

Новият член на Трета Югозападна лига Перун си намери треньор. Тимът от Кресна заложи на местен кадър, чиято кариера обаче е изцяло свързана с Пирин (Благоевград). Това е Атанас Николов. Досега той работеше в школата на Марек.

 

Перун стартира подготовка на 24 юни, а целта на ръководството е да запази състава, който извоюва мястото в по-горната дивизия. Очаква се в Кресна заедно с Николов да пристигнат и няколко юноши на Пирин, които няма да попаднат в сметките на Иво Тренчев. Последният трябва да бъде оповестен официално днес или утре като старши на благоевградчани.

 

Новият треньор на „орлетата“ ще трябва да търси и вратар. Филип Димитров, който пази в Благоевград като преотстъпен от Дунав, от вчера вече е част от Септември. Той подписа договор със столичани и вече тренира с тях. Димитров ще трябва да замени Янко Георгиев. Последният отказа да продължи кариерата си в Септември и предпочете да остане в елита като част от Ботев (ПД).

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK