Спартак (Варна)

Спартак (Вн): Целта е да се утвърдим във Втора лига

„Трябва да ни е ясно,че очакванията към тима не трябва да са толкова високи. На първо време искаме да сглобим един силен противопоставящ се отбор, в чийто ДНК има мисъл за победа. Основната ни задача е да се утвърдим във Втора лига. Спартак е със традиции и му приляга да играе професионален футбол“. Това каза новият треньор на Спартак (Вн) Диян Божилов пред „Меридиан Мач“.

 

 

„Селекцията при нас е отворен процес и се надявам с новите попълнения и гръбнака на отбора от Трета лига да имаме един готов отбор. Искаме този атакуващ стил да бъде запазен и дори да надградим, за да радваме своя 12 играч -феновете. След две три срещи, които ще изиграем като домакини в Балчик се надявам в началото на септември да се завърнем вече на oбновения стадион „Спартак“ във Варна. Много е важно за нас и всички привърженици на града поетите ангажименти да бъдат най-после спазени от фирмата, която осъществява ремонтната дейност“, добави Божилов.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK