Добруджа

Босът на Добруджа Валентин Василев: С толкова амбициозен треньор няма как да не сме първи

"Моето лично желание е „Добруджа“ да се пребори за първото място и искрено се надявам, че това ще се случи", заяви председателят на Управителния съвет на клуба Валентин Василев. Като знам колко амбициозен е треньорът Светослав Петров, няма как да очаквам нещо друго, добави той пред микрофона на Радио "Добруджа".

Президентът на клуба обаче няма да поставя първото място като цел пред наставника. Важното е да направим боеспособен отбор, а резултатите сами ще дойдат, смята Валентин Василев.

Постарахме се да съберем футболисти с опит и млади, амбициозни момчета, с които да направим един хубав отбор, който в бъдеще да жъне успехи, заяви президентът на „Добруджа“. Той изрази удовлетвореност от факта, че в състава се завръщат много местни футболисти, които искат отново да защитават цветовете на „Добруджа“. Всичко необходимо за старта на подготовката е подсигурено, като средствата са осигурени от членовете на Управителния съвет. Водят се преговори с нови спонсори. Ще поискаме среща и с кмета Йордан Йорданов, ще помолим и него за съдействие, добави Валентин Василев.

Той призове жълто-зелените фенове да бъдат на стадиона и да продължават със същия хъс да поддържат отбора, за да може с общи усилия той да се завърне там, където му е мястото.

Бисер Тодоров Бисер Тодоров
Главен фоторедактор

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK