Пирин Благоевград

Пирин (Бл) чака французи и бразилци

Селекцията на втородивизионния Пирин Благоевград тепърва започва. Снощи орлетата заминаха на подготвителен лагер в село Баня, като за него треньорът Иво Тренчев определи група от 20 полеви футболисти. Тя обаче скоро ще нарасне. Причината е, че на пробен период още днес са чакани доста чужденци. "Тема Спорт" разбра, че към орлетата трябва да се присъединят двама французи, както и също толкова бразилци. Последните ще притежават паспорти на страни от Европейския съюз.

 

Групата на благоевградчани е от доста млади футболисти. Затова Иво Тренчев иска да привлече играчи, които да придадат необходимия опит по състава. Търсят се играчи за центъра на отбраната и в атака. С тима ще подпишат и няколко българи.

 

От клуба са обезпечили бюджет за селекция. Той е подсигурен от новия партньор "Емирейтс Уелт", който е представляван от бизнес дамата Ива Уорън. Спонсорът вече погаси голяма част от старите задължения на Пирин. Целта е до края на следващия месец те да бъдат напълно изчистени.

 

В сряда орлетата ще изиграят поредна контрола. Тя ще е срещу Локомотив София. Спарингът ще се проведе на стадион "Христо Ботев" в Благоевград. В предишната проверка благоевградчани побeдиxa с 2:0 сборен отбор на професионални футболисти без договор.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK