Добруджа

Президентът на Добруджа: Не може да искаме друго освен промоция

Председателят на УС на Добруджа и президент на клуба Валентин Василев заяви, че пред тима няма друга алтернатива освен моментално завръщане при професионалистите. Както е известно, добричлии изпаднаха в Североизточната Трета лига. Това лято те бяха поети от Светослав Петров.

 

"Моето лично желание е Добруджа да се пребори за първото място и искрено се надявам, че това ще се случи. Като знам колко амбициозен е треньорът Светослав Петров, няма как да очаквам нещо друго, каза Василев пред радио "Добруджа".

 

"Важното е да направим боеспособен отбор, а резултатите сами ще дойдат. Постарахме се да съберем футболисти с опит и млади, амбициозни момчета, с които да направим един хубав отбор, който в бъдеще да жъне успехи", заяви президентът на жълто-зелените. "Водят се преговори с нови спонсори. Ще поискаме среща и с кмета Йордан Йорданов, ще помолим и него за съдействие", добави Валентин Василев.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK