Пирин Благоевград

Пирин (Бл) се готви с 4-ма чужденци

Пирин се завърна вчера в Благоевград, след като приключи лагерът в Баня. Осемдневният престой в планинското селце бе оценен като изключително полезен от треньора Иво Тренчев.

 

Към лагера през изминалата седмица се присъединиха четирима чуждестранни състезатели. Трима от тях са французи от африкански произход - Глори Антонио и Била Антонио, които са родом от Конго, както и котдивоарецът Миса Кейта. В последния ден от лагера към отбора се присъедини и брразилецът Родриго Шмитдингер. Те ще останат с орлетата поне до контролата с ФК ЦСКА 1948 Сф в сряда, като е възможно да им се даде шанс и в мача с Банско в събота. Тренировъчният лагер премина без сериозни контузии и травми, а зелените подновяват занимания още днес следобед.

 

Междувременно вчера пристигна и първият от двата автобуса, предназначени за школата на Пирин. Возилото ще премине регистрацията си в КАТ и вече ще е на разположение на младоците, формацията до 19 г. ще играе в Елитната група и ще бъде водена от Александър Царевски.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK