Пирин Благоевград

Инвеститор входира бизнес план за Пирин

Представителката на "Емирейтс Уелт" Ива Уорьн входира вчера в деловодството на Община Благоевград бизнес план за развитието, бюджетирането и структурата на управление на ОфК Пирин ЕООД Благоевград.

 

В него са описани детайлно принципите на бъдещата съвместна дейност, бюджетите за следващите 5, 7 и 10 години, както и целите, които клубът ще си постави.

 

"Планът бе изработен съвместно между ръководството на ОФК Пирин ЕООД Благоевград, както и представителката на "Емирейтс Уелт" г-жа Ива Уорьн. Инвестиционните намерения на фирмата спонсор са отлични и предвещават добро, стабилно и успешно бъдеще за футбола в Благоевград", написаха от Пирин Благоевград на сайта си.

 

Преди седмица ръководството на орлетата веднъж вече излезе с декларация за намеренията на Уорън и тяхната сериозност.

 

"От самото обявяване на намеренията и от началните разговори с ръководството на ОфК Пирин ЕООД Благоевград "Емирейтс Уелт" изразява желанието си за партньорство с Община Благоевград, която е стопанин на цялата спортна инфраструктура в областния център. Още веднъж, няма пожелан партньор за "Емирейтс Уелт" от Община Благоевград", написаха от клуба. Към момента орлетата и инвестиционният фонд имат сключен един договор за реклама, както и два договора за дарение.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK