Берое

Берое почва без Камбуров

Берое ще започне само с един от новопривлечените футболисти в състава си в днешния откриващ новото първенство мач срещу Ботев във Враца. Честта се пада на нападателя Зоран Йосипович, който ще води старозагорската атака за сметка на легендата Мартин Камбуров.

 

Останалите нови играчи - вратарят Пламен Колев, защитникът Петко Цанков и крилото Юлиан Ненов ще останат резерви. Португалецът Педро Еуженио ще започне титуляр, след като през седмицата тренира пълноценно с отбора. Извън групата останаха защитникът Георги Ангелов и бразилецът Вандерсон, които имат още да наваксват в подготовката, след като дълго се възстановяваха. В същото време домакините очакват с умерен оптимизъм двубоя. Те пуснаха в обръщение абонаментни карти за съоръжението, с което се надяват на сериозни приходи, тъй като интересът към мачовете на тима е голям. VIP-мястото струва 100 лв., а цената на седалка без запазено място е 70 лв. От клуба са изчислили, че цената на картата за мач излиза по 3.90 лв., като се очаква и през този сезон билетите да са по 5 лева.

 

За Ботев със сигурност се очаква да дебютира Христо Златински. Валери Божинов обаче все още не е в оптимално състояние, за да поведе атаката. В предни позиции ще се разчита на Валери Домовчийски, който направи силна подготовка.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK