Пирин Благоевград

Ива Уорън: За четири седмици ще бъдат инвестирани 440 000 в Пирин

440 000 лева са били инвестирани в Пирин Благоевград през последния месец. Това заяви на пресконференция в пресклуб "България" представителят на "Емирейтс Уелт" Ива Уорън. Тя разкри сериозните планове за дългогодишно партньорство с клуба.

 

"Вече сме направили необходимите стъпки да заявим това официално пред институциите в община Благоевград. Ще бъде труден път, изпълнен с препятствия, но мисля, че ще ни доведе до желаните резултати. Започваме от ДЮШ. Желаем да направим промени, свързани с развитието и там. Имаме контакти с чуждестранни отбори, които да помогнат в това развитие. Това ще включва различни видове семинари, гос-тувания на определени школи от Великобритания, Италия и Испания. В последния месец работим доста усърдно. Резултатите, които сме постигнали през последните четири седмици, са видни", каза Уорън. Бизнесдамата разкри, че иска да вземе 75 процента от капитала на клуба, а останалите 25 процента да останат за община Благоевград.

 

Ръководството на Пирин пък ще постави турникети на входовете на стадион "Христо Ботев" и така ще се знае точният брой на фено-вете, дали пари за билети.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK