Бранителят на Черноморец Иван Стоянов претърпя успешна операция в София

Младият и талантлив централен защитник на Черноморец (Бургас) Иван Стоянов претърпя успешна операция на дясното коляно в клиника Света София в столицата, пише "Котаспорт".

20-годишният централен бранител трябваше да се подложи на интервенцията, тъй като скъса външен менискус на две места, а освен това беше увреден и медиалния.

След прекрасната работа на д-р Мурадов по контузеното коляно, сега бранителят на „акулите“ започва процес на рехабилитация и около средата на следващия месец ще може да се върне на терена.

Така последната седмица на август или дори по-рано старши треньорът  Радостин Кишишев ще може отново да разчита на него.Стоянов е юноша на клуба и от тази година се върна на стадион „Черноморец“, а винаги е бил любимец на местната публика заради сърцатата си и умна игра. Интерес към него не липсва от Първа лига, но той предпочете да помогне на Черноморец в битката за връщане в професионалния футбол.

Инфо и снимка: Котаспорт

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK