Миньор

Мирослав Илич ще пее за юбилея на Миньор (Пк)

Миньор ще зарадва феновете с празнично честване на своята стогодишнина. На 27 юли (събота) от 18:30 часа стадионът в Перник ще бъде арена за много радостни емоции. Празникът ще започне още предния ден с изложба, озаглавена "От баща на син..." в Двореца на културата в миньорския град. В съботния ден ще има шествие из централната част на града (с начален час 16:30), а два часа по-късно е кулминацията на тържеството - приятелски мач с побратимения Миньор Чикаго с вход свободен.

 

На терена ще бъдат отличени заслужили футболисти и играчи, допринесли за историята на клуба. Жълто-черните запалянковци правят мащабна подготовка за хореография, знамена и пи-роефекти. В съботната вечер перничани ще видят и специална заря в чест на вековния Миньор. Над 60 души пристигат от САЩ за събитието -футболисти и фенове. В неделя празникът ще продължи. По случай 100 години Миньор на стадиона концерт ще изнесе легендата на сръбската музика Мирослав Илич.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK