Бдин (Видин)

Младок ще продължи да води Бдин

Мартин Методиев (27 г.) ще бъде треньор на Бдин и през следващия сезон в Северозападната Трета лига. Младият наставник от години работи в детско-юношеската школа на видинския клуб, като е тренирал и най-малките, и най-големите от ДЮШ, които записаха добър сезон в зоната. Тогава за юношите играеха Тони Цветков, Деян Захариев, Емил Любомиров, Стойчо Стойков, Едуард Миленов, Кристиан Коцов и др. Методиев вече има опит и при мъжете, след като бе начело на Бдин в последните срещи от миналото първенство.

 

Пред него стои обаче голям проблем, след като основните фигури на Бдин се преместиха в Дреновец. В групата от 12 играчи, с която води занимания, преобладават младоците. Очаква се в скоро време към тима да се присъединят и по-опитни футболисти. Де факто Мартин Методиев ще трябва да сглобява нов състав, който по думите му няма да участва на олимпийския принцип в Трета лига, а ще защитава честта на Бдин, който след няколко сезона ще отбележи 100 години от създаването си, и реномето на Видин като футболен град.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK