ЦСКА

Бодуров: Нищо добро не ни чака срещу Осиек

Капитанът на ЦСКА-София Николай Бодуров остана разочарован от играна на "армейците" при нулевото равенство с Титоград в среща-реванш от първия квалификационен кръг на Лига Европа в Подгорица.

 

ЦСКА спечели първия сблъсък с 4:0на "Българска Армия" преди седмица.

 

"Мисля, че Осиек е доста по-труден съперник, без да подценявам отбора на Титоград. Ако играем по този начин, нищо добро не ни чака. Трябва много бързо да промениме чипа в главата. За първенството трябва да победиме, защото вече там направихме издънка, неочаквана за нас. Мисля, че Осиек са много по-сериозен отбор, до колкото разбрах, с голям бюджет. Ако играем по този начин, нямаме големи шансове за продължаване", каза капитанът на ЦСКА.
"Много слаб мач за нашия отбор - от това, което аз видях, което почувствах вътре. Не мога да си го обясня, може би подценяване. Говорихме преди срещата, че не трябва да има никакво подценяване и излизаме за победа, защото все пак са точки за клуба и за държавата. Според мен имаше подценяване след първия мач - 4:0 - до някаква степен нормално. Радващото е, че не загубихме в крайна сметка след ситуациите, които имаше другият отбор.
Тренираме постоянно, да чистиме грешките. Все пак имаме и много нови футболисти, нужно е сработване. Не искам да звучи като оправдание. Нямаме право да допускаме такива грешки в отбор като ЦСКА. Без да подценявам Титоград, не мисля, че са от нашето ниво. Да ни създадат толкова ситуации... Мисля, че е малко несериозно.
Травми не съм имал, тренирал съм цялата подготовка. Имах там един проблем за 4-5 дни - възпаление на ухото. Това беше единственото, но треньорите прецениха, че не съм готов за първия мач и ме оставиха да тренирам, да наваксам. Тяхна преценка, аз се съобразявам и нямам никакъв проблем. В следващите два мача играя. Всичко е точно.
Хората дойдоха, пътуваха толкова време, а ние не можахме да ги зарадваме с победа. Определено сме по-добрият отбор от Титоград. Затова ме е толкова яд. Идват, подкрепят ни безрезервно, ние само трябва да си оставим сърцата на терена...", коментира Бодуров.
bTV
Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK