Ботев Пловдив

Хърватски халф преговаря с Ботев (Пд)

Хърватинът Марко Перван пристигна за последни разговори с Ботев (Пд). Вчера той мина успешно медицински тестове, а днес сутринта трябва да проведе окончателни разговори с „канарчетата за договора си. Първоначално се смяташе, че всичко между двете страни вече е уточнено в при предварителните разговори. До късно снощи обаче подпис между „жълто-черните и Перван нямаше. Ако всичко е наред, то Марко ще се включи веднага в тренировките на отбора, за да бъде на разположение на Желко Пет-рович за домакинството на Дунав. Треньорът вече взе двама играчи от чужбина-холандците Родни Клустер и Филип ван Арнем.

 

Днес Ботев пусна в продажба пропуските за мача с „драконите“. Цената им е 10 и 8 лева. Учениците ще могат да влизат срещу 3 лева в трибуна Юг. Освен това „канарчетата“ предлагат и пакетни билети. Дете под 14 години и възрастен ще могат да подкрепят отбора срещу общо 15 лева.

 

Засега няма развръзка и около офертата на Университатя за Кристиан Димитров, а към него се твърди, че има интерес и от холандски тим.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK