Левски

Хубчев: Можем да загубим всичко!

Наставникът на Левски Петър Хубчев коментира предстоящия сблъсък на своя тим срещу Ружомберок от Лига Европа. "Сините" спечелиха първия двубой с 2:0 като гост. 

 

“Отборът е достатъчно добре подготвен, за да изиграе поне първите мачове на 100 процента. Възможно е Костов да излезе от първата минута,  но едва ли ще разкрия голяма тайна, ако кажа, че това момче стиска зъби и играе на инжекции.

 

За Дени Алар ще решим след тренировката. Моята информация е, че всички без Холмар ще тренират. 
Точки не можем да загубим, можем да загубим всичко. За мен двубоят не е приключил. Трябва да бъдем максимално концентрирани и се стремя да го предам и на отбора. В никакъв случай не си правя илюзии. Един процент подценяване ще бъде фатален.

 

Най-важната задача е да излезем сериозни от първата минута. Едва ли можем да променим нещо кой знае какво в тактическо отношение.

 

Има тактически изненади понякога, но е важно самото изпълнение. Не разполагаме с много варианти за промени в тактическо отношение”, каза Хубчев, който коментира по следния начин заканите на словаците:

 

“Намирам за добре, че искат да ни отстранят. Това е част от мотивацията. Аз бих постъпил по същия начин. Това е част от спортната психология. По-добре ли ще е ако кажат, че идват на екскурзия? Ние няма да им повярваме. Тези закани ги приемам напълно сериозно. Дано ни мотивират още повече”, разясни специалистът, който похвали качествата на утрешния съперник на сините.

 

 

“Те са физически много мощни футболисти. Радващо е, че не се огънахме и не избягахме от тая борбеност в първия мач. Не са лоши футболисти. Но физически са много мощни”, сподели Хубчев.


Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK