ЦСКА

Шеф на ЦСКА провежда сериозни разговори с треньори и играчи

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов призна, че е крайно недоволен от представянето на отбора в Подгорица. Той дори не визира толкова нулевото равенство, колкото несериозната игра и отношение, което показаха част от футболистите. Очакваше се „червените“ да спечелят лесна втора поледа, което не се сбъдна.

 

„Трябва да проведем сериозни разговори с треньорите и играчите. Този мач беше протоколен, но все пак трябваше да вземем победата, за да трупаме коефициент. Трябва бързо да забравим този двубой и да мислим за следващите срещи. Не бива да търсим оправдания, този отбор трябваше да го победим два пъти“, категоричен бе Стоилов, чието настроение бе мрачно.

 

„Тиаго получи почивка и затова беше извън групата. Селекцията при нас е завършена. Само на една позиция може да реагираме, ако излезе нещо качествено“, допълни мениджърът. Известно е, че след привличането на Вив Со-ломон-Отабор новите попълнения при „червените“ станаха 10 и в момента се търси единствено краен защитник, който може да играе успешно в лявата зона. Това обаче ще стане само ако бъде намерен наистина качествен футболист за тази позиция.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK