Манчестър Юнайтед

Пике почти се изпуснал в гащите след инцидент с Рой Кийн в Ман Юнайтед

Бившият защитник на Ман Юнайтед Жерар Пике разказа изключително интересна история с участието на капитана на "червените дяволи" Рой Кийн.

 

"Преди един от първите ми мачове на "Олд Трафорд" се подготвяхме в съблекалнята и бях изкючително нервен."

 

"Представете си, бях на 18-годишна възраст и стоях до Рууд ван Нистлерой, Райън Гигс и Рио Фърдинанд. Исках да бъде невидим. Мислех си: "Просто си свърши работата и остани незабелязан"."

 

"Стояхме и чакахме сър Алекс да дойде и да говори с нас. Аз бях точно до Рой Кийн, като съблекалнята беше толкова малка, че краката ни се докосваха."

 

"Беше много тихо и изведнъж се чу лека вибрация. Много нежна. Рой Кийн започна да се оглежда."

 

"Осъзнах, че беше телефонът ми. Бях го оставил на вибрация, а той беше в джоба на панталоните ми, които бяха в сака ми, който, от своя страна, беше точно зад главата на Рой."

 

"Той не можеше да намери откъде идва звука и оглеждаше съблекалнята като маняк."

 

"В следващия момент той започна да крещи на всички: "На кого е този телефон? На кого е ш**аният телефон?". Всички мълчаха..."

 

"Най-накрая реших да си призная: "Извинявам се, моят е.". Той буквално си загуби ума и започна да вика на всички. Беше невероятно. Почти се изпуснах в гащите, но беше добър урок", разкри Пике.

 

"Сега всичко е различно. Всички деца стоят на телефоните си преди всеки мач. Но тогава не беше така...Не можеше да правиш това, особено в Юнайтед, особено в съблекалнята на Рой Кийн."

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK