ЦСКА

Добри Митов: Извинявам се на феновете, бяхме просто безобразни днес

Наставникът на ЦСКА-София Добри Митов разкритикува футболистите на “червените” след днешното тежко домакинско поражение с 1:3 от Черно море. 

"Първо искам да се извиня на нашите фенове за тази безобразна игра днес. Тя не отговаря на това, което работихме през седмицата. Първите ситуации за гол бяха за нас, но знаете, че футболът е игра на голове. Който не отбелязва - губи. Говорих с футболистите и бях напълно открит и прям. Който няма желание, да не излиза да играе. Гледаме да пускаме свежи футболисти. Играем в тежък режим. Синхронът се нарушава и правим грешки. Допускаме лесни голове в нашата врата. На тренировка не се случва това, което виждаме на терена. В ЦСКА винаги има напрежение. Който не може да издържи, не е за този отбор".

"Най-важно е да се възстановим психически. В момента сме паднали психически. Въпросът е футболистите да осъзнаят къде се намират".

Снимка: Топспорт

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK