Левски

Левски се цели в централен защитник

Плановете за селекция в Левски може и да претърпят промени. До този момент главната цел на „сините“ бе да се намери още един класен нападател. На „Герена“ обаче удрят на камък с играчите, които им харесаха. Затова търсенето на голаджия може да мине и на заден план. Причината е, че треньорският щаб е стигнал до убеждението, че защитата повече се нуждае от попълнения. Както е известно, от Левски търсят краен бранител, който да бъде едновременно алтернатива на Иван Горанов и Живко Миланов.

 

„Сините“ обаче смятат, че имат нужда и от още един централен защитник, за да се застраховат, ако нещо се случи с Каргас или Рейш. В момента „сините“ разполагат с още един играч на този пост - Деян Иванов, заради Холмар Ейолфсон. Исланде-цът все още е далеч от завръщане в игра. Затова и не получи картотека за Лига Европа.

 

Другата трансферна цел обаче си остава - привличането още едно крило. Очаква се в понеделник да има развитие и да бъде привлечен още един нов игра.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK