Пирин Благоевград

Пирин чака още един, умуват за двама французи

Още един чужденец ще се присъедини към Пирин днес или утре. Това разкри треньорът на тима Иво Тренчев. Освен това в близките дни той трябва да вземе решение за двамата французи, които също са на проби. Йоан Фелрат и Ян Маянгуи взеха участие в контролата със Сливнишки герой, спечелена с 3:0. „Опитваме. Пробвахме един, втори, трети. Често има разминаване между впечатленията от видеото и представянето на играчите на живо. Търсим чужди играчи, които са над нашето ниво. Ако не намерим, ще караме с наличния потенциал“, коментира Тренчев. Той разкри, че в Пирин има и езиков проблем с Глори Антонио и Била Антонио, които подписаха с клуба.

 

 

„Говорим английски, а Глори само френски. Налага се Била да му превежда какво искаме. Нещата обаче стават трудно, защото са вътрешен халф и десен бек.Те са школувани играчи, но са нямали възможност да пробият във франция и затова търсят нещо ново“, коментира Тренчев.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK