Порто Ботев Пловдив

Порто с интерес към ученик от Ботев (Пд)

Сензационен трансфер може да осъществи Ботев (Пловдив) това лято, без той да е свързан с най-актуалните имена в клуба - Тодор Неделев и Кристиан Димитров. Португалският гранд Порто проявява сериозен интерес към 18-годишния Кристиан Добрев. Новината се появи в момент, в който представителите на футболиста и ръководството на „жълто-черните“ водят преговори за договор, с който талантът да се обвърже с клуба за 3 години и така да откаже мераклиите да го отмъкнат, без да платят сериозна сума на Ботев, който помогна много за израстването му в последните години. Очакванията са, че още тази седмица може да. има развръзка в тази посока. След като това се случи, едва тогава ще се мисли по опцията, която осигурява Порто.

 

Португалците искали Добрев за 1 година под наем с опция за закупуване след края на настоящия сезон. Идеята им е да следят отблизо младежа и да му помогнат да се адаптира по-бързо към изискванията на големите първенства. Не е ясно, дали Ботев Пловдив ще приемат офертата, след като става въпрос за отдаване под наем. Подобна оферта „канарчетата“ отхвърлиха за друга от големите си надежди Слави Шопов. Към него имаше интерес от Италия, но предложението не удовлетвори клуба.

Меридиан мач

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK