ЦСКА 1948 Монтана

5 лв. билетът за Монтана - ЦСКА

Пет лева ще струва билетът за мача Монтана - ЦСКА, съобщиха домакините. Дербито на Втора лига е този понеделник (12 август) от 20,30 ч. на стадион "Огоста".

По 5 лева ще плащат и армейците, които ще подкрепят тима от трибуните. По традиция те ще бъдат настанени в сектор "Г" на стадиона.

Домакините не предвиждат допълнителни мерки, като са убедени, че битката ще протече при напълно нормални условия извън терена.

ЦСКА благодари за активността на своите запалянковци, които се стягат да пътуват с лични автомобили до Монтана. Признателни сме на тези момчета и момичета, че правят всичко с много любов и лични средства. Ние като клуб не осигуряваме автобуси, не раздаваме ваучери за петрол, не обещаваме кебапчета.

Обещаваме само честен футбол и каним всички да подкрепят ЦСКА на "Огоста". Двата тима изнесоха шоу за 2:2 през пролетта, а сега се очертава още по-голяма интрига и по-класни изпълнения!

Обръщаме се специално към многобройните армейци от Северозапада: нуждаем се от вашата подкрепа и ви очакваме на дербито!

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK