ЦСКА

Добри Митов: Едно време бяхме заедно, а сега всеки е захапал телефон и няма пускане!

Бившият наставник на ЦСКА и настоящ помощник на Люпко Петрович - Добри Митов даде интервю пред списание "Спринт".

 

В него той коментира спомените си от последния златен дубъл на "червените" - през 1997-а година.

 

 

През далечната 1997-а година Митов е част от отбора на Георги Василев, който завоюва титлата и Купата на България в един сезон. Бившият бранител обаче желае да види ЦСКА отново с подобно постижени.

 

 

"Това, че съм част от последния златен дубъл на ЦСКА, не говори добре, защото мина много време. Треньорът Георги Василев беше изградил доста солиден отбор. Имахме страхотен колектив", споделя Митов.

 

 

"Самото време беше такова, всички бяхме задружни, събирахме се вечерно време, постоянно излизахме заедно. Познавахме си и кътните зъби. Това ни даваше и предимство на терена. И до ден днешен се чуваме с повечето момчета, с които играхме заедно".

 

 

"Сега обаче времената са различни. Всеки е захапал телефон и няма пускане. По наше време всички бяхме заедно на масата, имаше коментари, разбори, играхме карти. Колективът не е като едно време", завърши помощник-треньорът на ЦСКА.

Тема Спорт

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK