Левски

Ивайло Петков: Левски няма нужда от звезди

Спортният директор на Левски Ивайло Петков бе представен днес официално от изпълнителния директор на “сините” Павел Колев.

 

“Продажбата на Давиде Мариани? Отборът разчита на колектива. Миналата година не е имало такъв интерес към него. В Левски не трябва да има звезди, а силен колектив. Сега Мариани бе продаден за доста сериозна сума за България. Търси се футболист на неговия пост, но не на всяка цена. Не искаме да взимаме звезда, а футболист, който ще се впише в колектива и ще помогне за развитието на клуба”, коментира Петков.

 

 

“Появявам се пред вас сега, защото документално не бяха изчистени нещата, тъй като работя и като агент и трябваше това да се прекрати, за да бъда свободен като работник. Досега не давах интервюта за селекцията, защото продължава трансферният период. Има работа, която трябва да се свърши, за да се сглоби боеспособен отбор.

 

 

Как се стигна до идването ми в клуба? В началото получих телефонно обаждане от един от собствениците, а вече кой ме е препоръчал може да каже г-н Колев. Впоследствие разбирам, че той е един от хората, които са ме препоръчали”, сподели още бившият национал на България и екс-футболист на Литекс.

 

 

“Искам да изчистя нещо по темата Литекс. Единият ми престой там е преди 21 години, не съм имал други отношения освен като футболист с Литекс. Бил съм футболист в Литекс, след това не съм бил търсен на работа и не съм работил в Литекс освен като футболист. Тук съм, защото виждам голяма перспектива и голям потенциал. Това е най-големият отбор на България и трябва да се върне там, където му е мястото”, продължи Петков. 

 

 

“Винаги може по-добре, но на този етап отборът вече показва нов облик. Трябва време, новосформиран от месец и нещо отбор не може да има невероятни резултати. Важното е, че отборът има облик и стил на игра.Всички футболисти са гледани от всички треньори, одобрени от мен и финансово задоволени от г-н Колев. Работим като колектив и това е принципът на новия Левски - всички да работим заедно”, каза още бившият бранител.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK