Кариана (Ерден)

С Веско Великов Кариана е на път да се утвърди като фактор във Втора лига, обещанията на Бай Милан започнаха да се изпълняват

Преди няколко месеца Кариана не се намираше в никак добра светлина. В отбора бе настъпила треньорска смяна, а резултатите идваха трудно.

С пристигането на Веселин Великов начело на отбора обаче се върна лъча надежда от който имаха нужда ерденчани в онзи момент.

След един от мачовете на тима босът на отбора Милан Йосифов - Бай Милан излезе пред медийното пространство и обеща две неща.

Едното бе, че отборът ще се спаси, а второто бе, че отборът ще бъде в тройката през следващата година.

С дисциплината, професионализма и добрата тактическа постройка Великов успя да направи така, че в село Ерден да се радват на професионален футбол и през този сезон.

След четири кръга отборът е в челото на класирането, макар че никой не го слагаше в сметките.

Бяха постигнати три поредни победи в последните три мача, а в тима изпъква добрия колектив. Колектив, какъвто Веселин Великов бе направил преди години и в Дунав Русе с чийто тим постигна исторически неща.

Дали ще успее да постигне същото с Кариана? Само времето ще покаже, но предпоставките към момента са, че отборът ще играе много важна роля във втория ни ешалон.

С игрите до момента, с допуснатия само един гол във вратата си и с добрата работа във всички зони тимът показва, че ще бъде един от факторите във втория ешалон.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK