ЦСКА

ЦСКА преговаря с още един нов

ЦСКА не е приключил с лятната селекция, а днес на преговори в София се очаква да пристигне чуждестранен футболист. Според БТА става въпрос за офанзивен играч, който ще дойде заедно със своя агент и ще се срещне с ръководството преди двубоя с Арда. Евентуалното попълнение по всяка вероятност ще бъде и на трибуните за мача.

 

От клуба са били набелязали французин, също за атаката, но преговорите са пропаднали през миналата седмица. В крайна сметка чужденецът предпочел офертата на друг отбор.

 

Дотук през лятото ЦСКА подписа с 8 играчи -вратаря Бусато, бранителите Занев и Албентоса и офанзивните Кери, Давидов, Фабрини, Соломон Отабор и Уот. От тях като титуляри се наложиха единствено Занев и Албентоса. В случай че армейците привлекат въпросния нов, който се очаква в София днес, то попълненията в предни позиции ще станат цели 6.

 

Припомняме, че се очаква до края на месеца ЦСКА да се раздели с поне 2-ма състезатели. Един от тях ще е Стойчо Атанасов. Възможно е към изхода да поеме и някой измежду Гълъбов, Чорбаджийски, Бодуров и Пинто. Изпадналите в немилост капитани Бодуров и Пинто все така тренират с отбора, но не попадат в групата за мачовете и бъдещето им на "Армията" е под въпрос. Чорбаджийски също напоследък не получава доверие, а Гълъбов отново е желан под наем от Етър.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK