Струмска слава Нефтохимик

Треньорът на Струмска слава Владимир Димитров: Бяхме подложени на един футболен геноцид, така не може да се играе нормален футбол

Треньорът на Струмска слава Владимир Димитров бе потресен от съдийството по време на гостуването на Нефтохимик от петия кръг на Втора лига, както и от отношението на думакините.

Той има сериозни претенции към съдийската бригада и обяви, че с това, което се е случило при визитата на неговия тим на "шейховете" явно се връщат времената от 90-те години.

"Бяхме подложени на футболен геноцид, както от цялата съдийска бригада, така и от домакините. Какво визирам - удари без топка, които не бяха наказани с червен картон, 100%-ова дузпа в 34-а минута срещу Давид Асате, поне два метра засада при първия гол на Иван Колев, отменен ЧИСТ гол на Николай Николов и всяко подаване напред от наши футболисти в противниковата половина, независимо къде се намираше нашия нападател, беше маркирана засада", заяви той пред Football24.bg.

"При това положение нормален футбол не може да се играе. Да се самосезират институциите! Наказват ни нас с 5000 лева за някакви си не знам как и да кажа точната дума. Уговорени мачове ли, уредени мачове ли. Да се самосезират институциите и да видят това съдийство дали не е целенасочено в тази насока, защото съдиите също са хора като нашите футболисти. И те могат да влязат в такава схема за която нас ни наказаха". 

"Възмутен съм от поведението на цялата съдийска бригада и домакините както по време на мача, така и след мача. Такова нещо се случваше през 90-те години и явно времената се връщат".

Снимка: Sportal.bg

Football24.bg Football24.bg

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK