Кариана (Ерден)

Купон в Ерден! Бай Милан стана на 70 години, почерпи целия отбор и си пожела победа в София

Собственикът на ФК Кариана Милан Йосифов отбеляза днес 70 години. Пред колбасарския цех в Ерден футболистите му поднесоха изненада. Програма изнесе танцов състав „Северняци” от Монтана, а работниците от предприятието извиха кръшно хоро. Специална торта с екипа на Кариана получи Йосифов.

„Да е жив и здрав. Най-големият подарък за шефа е да постигаме победи. Надявам се да го зарадваме и в събота при гостуването на Септември /София/”, заяви наставникът на ерденчани Веселин Великов. В типичния си духовит и закачлив стил, бай Милан, прикани играчите за снимка.

„Елате момчета не се притеснявайте. Като влезем в „А” група вие ще бъдете, други няма да взимам”, сподели Йосифов. Кметът на Бойчиновци Светлин Сретениев също уважи юбиляра.

„Милан Йосифов е почетен гражданин на общината. Един уважаван от мен човек и бизнесмен, който дава работа на хората. Да е жив и здрав”, пожела Сретениев. Модерно електрическо колело подариха работниците от цеха на своя шеф. Директорката на бившето спортно училище в Монтана „Йордан Радичков” Станка Костова поднесе също подарък на Милан Йосифов.

„Г-н Йосифов, много пъти е помагал на училището. Желая му здраве и дълголетие”, сподели Костова.

Инфо: Конкурент, снимка: БНР

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK