Локомотив София

Боян Илиев: Победата над Локо (Сф) не е изненада

„Победата ни е закономерна“, отсече капитанът на Спартак (Вн) Боян Илиев пред „Меридиан Мач“. 37-годишният футболист и съотборниците му хвърлиха бомбата, след като удариха с 1:0 Локо (Сф). „Да, извоювахме я неочаквано за мнозина срещу силен отбор, какъвто е Локомотив. Рано или късно това трябваше да се случи, защото виждам, че нашите играчи горят от желание и се раздават докрай. Връзката с феновете ни е много силна, защото те ни подкрепят винаги, дори когато губим.

 

Едва ли има такъв отбор в страната. Това оказва влияние върху играта ни. Казах на момчетата да се влияем от промените в клуба“, продължи Илиев. „Две нови момчета дебютираха - Архан Исуф и Стоян Иванов. Само с две тренировки се вписаха чудесно в колектива на отбора. Радвам се, че Неделчо Матушев ни е треньор. Той беше в клуба и познава атмосферата. Убеден съм, че ако запазим този игрови ритъм от мача срещу Локомотив, хубавите моменти ни предстоят“, завърши ветеранът.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK