Локомотив Пловдив

Акрапович теглил по една на играчите

Треньорът на Локо (Пд) Бруно Акрапович е имал разговор на висок глас с играчите си и предвид темперамента на босненеца, не е трудно да си представим какви реплики е използвал. Причината за крясъците в съблекалнята на „Лаута“ обикновено са проблеми с концентрацията на футболистите по време на тренировките. Пред „Меридиан Мач“ специалистът не отрече, а с усмивка дори потвърди, че това е част от начина му на работа.

 

„Видяхте спада в представянето ни в мача с Левски. Нещата не се случват просто така. Винаги си има обяснение. Понякога се налага да застана в средата и да тегля по една навсеки. Такъв съм и вече ме познават. За мен е важно всички да са съсредоточени върху представянето си на терена и върху задачите, които имат. Не допускам разсейване от това, че има по-голям интерес, някоя оферта или че договорът изтича. Всеки трябва да е професионалист и да работи, за да стигне наистина далеч“, коментира треньорът на Локо (Пд). Той и спортният директор Георги Иванов и вчера разговаряха и продължават да работят заедно за това тимът да бъде подсилен и да надгражда над нивото, което е достигнал. Гонзо е постоянно на „Лаута“ и следи случващото се, както в първия отбор, така и във формациите от школата.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK