ЦСКА

ЦСКА получи повече от добри новини, спортното министерство одобри инвестиционните планове за Армията и базата в Панчарево

Днес беше проведена среща между Гриша Ганчев, Юлиян Инджов - собственици на ЦСКА, изпълнителния директор на клуба Пламен Марков и екип на ММС воден от министър Красен Кралев.

На срещата ръководството на ЦСКА представи писмо за инвестиционни намерения, в което предлагат създаване на смесено търговско дружество, в което да бъде апортирана спортната инфраструктура в лицето на стадион "Българска армия" и тренировъчен комплекс "Панчарево".

Ръководството на футболния клуб се ангажира да представи еквивалента на стойността на апортирания имот в парични средства, с които да бъде изградено съоръжението. ММС одобрява идеята на ръководството на ЦСКА.

Утре предстои среща с главния архитект на град София Здравко Здравков за уточняване на техническите процедури по реконструкция на съоръжението.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK