ЦСКА

Люпко връща Пинто в състава

Треньорът на ЦСКА Люпко Петрович заяви пред "Тема Спорт", че връща халфа Рубен Пинто в състава: "Говорих с Пинто, разбрахме се да си подобри формата и да се върне. Той ще играе в контролата с Поморие в събота. За Бодуров все още нямам решение", заяви Петрович.

 

Бодуров няма как да вземе участие в проверката, тъй като е с националния отбор. Люпко коментира и глобата си от 4000 лева, след като в дербито с Левски получи червен картон от Георги Кабаков: "Глобата ми се струва твърде голяма. Ядосах се, защото съдията имаше слаби отсъждания и допусна грешки", каза Люпко.

 

Той говори и за смените на Занев и Тиаго още на почивката: "Тиаго значи много за ЦСКА и има право на слаб мач. Занев също не показа най-доброто от себе си. но той имаше грип преди дербито. Направих грешка, че го пуснах, но всеки футболист има огромно желание да играе. За щастие реакцията на почивката даде резултат и не загубихме мача", заяви Петрович.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK