ЦСКА

ЦСКА вади още пари за Мазику

В ЦСКА бързо са харесали качествата на едно от последните попълнения - Брадли Мазику. Клубът плати наскоро трансферна сума за 23-годишното крило на Лориен, който играеше като преотстъпен в третодивизионния Шоле. В договора има и клауза за немалък процент за Лориен при бъдеща продажба на Мазику на друг клуб. От ЦСКА са готови да рискуват и да платят определена сума за таланта още през зимната пауза, за да отпадне процентът при следващ трансфер, научи „Меридиан Мач“. Това е риск от страна на клуба, но той може да донесе много пари в касата на ЦСКА в бъдеще.

 

Брадли Мазику показа много обещаващи неща в мачовете с Дунав й Левски, в които се включи като резерва. Крилото, което може да играе и като халф-бек, показа изключителна бързина и качества за малкото време на терена. Люпко Петро-вич и екипът му смятат да го наложат постепенно като титуляр, като ще се конкурира с Енрике Рафаел. Мазику може да реши част от проблемите, които имаха „червените“ по фланговете, заради което смениха схемата на игра.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK