ЦСКА Ботев Пловдив

Хвърлят Неделев срещу ЦСКА

В Ботев най-после дочакаха отлична новина. Звездата на отбора Тодор Неделев е напълно готов и ще играе пълноценно в предстоящия сблъсък с ЦСКА в Коматево. Известно е, че той пропусна дербито с Локо (Пловдив), както и мачовете на националния тим с Англия и Ейре, но вече е напълно възстановен. Неделев е тренирал на пълни обороти и с топка още във вторник и след заниманието не е почувствал болка. Това даде повод за оптимизъм на треньорския щаб и лично на Желко Петровия.

 

Всъщност, Тодор Неделев страда от контузия на мениску-са, която е напът да се превърне в хронична. Заради сгъстения цикъл националът отказва да се оперира, което би го оставило поне между 3 седмици и 2 месеца извън терените. Засега Тошко почива по ден или два след мачовете, а понякога се налага и да му бият обезболяващи инжекции, за да е пълноценен на терена. Въпреки това Неделев внимава, за да не се стигне до скъсване на менискуса, което би довело до много по-тежка травма и продължително възстановяване.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK