Левски

Швейцарският Лугано не се е отказал от Паулиньо

Швейцарският Лугано не се е отказал от възможността да привлече крилото на Левски Паулиньо. В моментът тимът не се движи добре в местния елит - намира се на предпоследно 9-о място. По време на лятната подготовка от Лугано проявяваха сериозен интерес към фланговия нападател. Президентът на клуба дори се похвали, че е въпрос на време трансферът да бъде осъществен. Треньорът на Левски Петър Хубчев обаче заяви, че няма никакъв заместник на играча и до сделка не се стигна. Агентите на Паулиньо са швейцарци, а в местните медии се появи информация, че от клуба продължават да го следят. Така че няма да е толкова голяма изненада, ако до такава сделка се стигне през зимата.

 

Лугано ще участва и в груповата фаза на Лига Европа. Отборът е в компанията на датския Копенхаген, шведския Малмьо и украинския гранд Динамо Киев.

 

Треньорът на Левски Петър Хубчев пък може да направи рокада на вратата за неделната среща с Черно море, твърди Блиц. Под рамката има шанс да застане Николай Михайлов, който да замени неизменния титуляр от началото на сезона Милан Миятович. Хубчев и треньорът на вратарите Амбарцу-мян са останали доволни от Михайлов на лагера в Добринище и Банско по време на контролата с фК Емирейтс, спечелена с 4:0. Юношата на Левски бе титуляр и се намеси решително във всяка една от малкото ситуации пред вратата му. В същото време Миятович показва добри изяви, но в дербито с ЦСКА (2:2) допусна неразбирателство с Каргас при първото попадение на червените. Националният вратар на Черна гора се нрави с изявите си, но в същото време допусна над 10 гола във всички турнири.

 

Михайлов бе твърд титуляр през пролетта и след края на сезона поднови договора си с клуба - преподписа за 2 години. Оттогава е участвал само в контроли, не е записал и минута в официален мач.

 

Снощи пък нападателят на Левски Станислав Костов замина за Германия, където ще премине преглед, който ще покаже как да продължи лечението му на контузията в областта на адукторите.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK