Севлиево

Шефът на Севлиево: Не ни е страх от Локо (Мз), момчетата са наистина болни

Шефът на Севлиево Цветан Ботев разясни причините за отлагане на дербито в Мездра с Локо. футболният началник, който преди няколко дни бе крайно разочарован от съдийството на мача с Нефтохимик за купата, "отрязало" главата на неговия тим със спорна дузпа и трима изгонени накуп, заяви, че играчите им наистина са болни и не се плашат от железничарите. Срещата трябваше да е във вторник, но по молба на Севлиево бе отложена заради липсата на играчи - трима наказани и няколко болни.

 

"Не ни е страх от Локо Мездра и от който и да е отбор. Причината за отлагането е само една. След мача с Нефтохимик повечето футболисти получиха отравяне на вечерята и след като бяха прегледани от лекар, им бе предписана 3 дни пълна почивка. Няма как да рискувам здравето им, макар да си мисля, че бихме победили в Мездра и с болни и контузени. Нашият проблем може да се случи на всеки отбор, във футбола трябва да има колегиалност. Припомням на мездренчани, че миналия сезон по тяхна молба отложихме мача в Севлиево, без да създаваме каквито и да е пречки", заяви за "Конкурент" Цветан Ботев.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK