Спартак (Варна) Пирин Благоевград

Иво Тренчев за Матушев: Да се доказва във Варна, а не на Пирин

Старши треньорът на Пирин (Бл) Иво Тренчев се вгледа в колегата си Неделчо Матушев, който води Спартак (Вн), преди сблъсъка между двата тима днес. Наставникът на „орлетата“ посъветва Матушев да се доказва във Варна, а не в Благоевград.

 

„Конър Хендерсън има леки проблеми, ще преценим дали и колко да го ползваме в мача със Спартак. Другите нови попълнения - Контохритос и Виданов, рано или късно трябва да влизат в игра. Запознат съм със Спартак (Варна). Навън играят подчертано дефанзивно, с петима в защита. Труден мач ще бъде с тях. Допускам, че колегата ми Неделчо Матушев идва в Благоевград, за да се докаже на Пирин като треньор. При него „орлетата“ играеха добре в „А“ група, но отборът нямаше точки, нямаше и късмет. Матушев, ако иска да се докаже, да го прави пред новите си работодатели от Спартак!“, обяви Тренчев.

 

В същото време варненци излизат в днешната среща с доста промени в състава. Спартак привлече нови попълнения, а в същото време освободи няколко футболисти. Очаква се дебют за „соколите“ да направят последните трима новодошли -Георги Динков, Васил Добрев и Янаки Смирнов, който ще води атаката. Поради контузии за мача отпаднаха Тони Костадинов и Рангел Абушев.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK