Велбъжд 1919 (Кюстендил)

Велбъжда стяга празник за 100 г. футбол в Кюстендил

Изпълнителният директор на четвъртодивизионния Велбъжд Андрей Радев се е заел с амбициозната задача да организира празник, с който да се почете 100-годишнината от възникването на организиран футбол в Кюстендил. С подкрепата на общината и БфС на 5 октомври в голямата зала на читалище „Братство“ ще се съберат ветерани от различни генерации.

 

Играчите с мачове за Велбъжд в професионалния футбол ще бъдат удостоени с възпоменателни значки и плакети. Покани вече са изпратени и до различни деятели на кюстендилския футбол.

 

Такива ще бъдат отправени и към ръководството и отбора на фК Кюстендил, който през този сезон дебютира в Югозападната Трета лига и от началото на сезона постигна добри резултати.

 

От ФК Велбъжд уведомяват всички футболисти, съпричастни със златните години на клуба от 1995 до 2001 година, че са добре дошли на събитието. С ловенето от тях ръководството ще се свърже лично, но има такива, чиито координати не са на разположение. Организаторите предвиждат и празнична вечеря за ветераните. От клуба молят всеки, който може да потвърди присъствие на честванията на e-mail: fkvelbajd@abv.bg или на тел. 0888972013.

Football24.bg използва бисквитки и подобни технологии. Научете повече в нашата Политика относно бисквитките. Вижте подробности. OK